Candy Cornut

€ 7,95

Candy Cornut

€ 7,95

Onze Candy Cornut boilie is nu verkrijgbaar voor iedereen! Na een testperiode door onze teamleden en enkele geïnteresseerde karpercracks is de boilie verfijnd en een echte topper gebleken. 

De naam Candy Cornut vermoedt een zoete boilie met noten en mais. Het is echter nog veel meer dan dat. De boilie bevat niet minder dan 25 ingrediënten. Voedzame ingrediënten zoals het broodnodige vitamine B12 en diverse mineralen die onder andere geput worden uit biergist en Cell. Naast diverse verse melen bevat de boilie gepureerde zoete mais hennep en boekweit, zout, pindameel en een notenmeel die we liever geheim houden. De mix bevat ook echte karper-magneten zoals fenegriek, CSL, betaïne, drie verschillende zoetstoffen en vier verschillende vloeibare ingrediënten.

Instant zeer attractief en ook na langere voerperioden blijven de vissen het eten. Karpers zijn tijdens de testperiode diverse keren dubbel en zelfs vaker terug gevangen. Dat zegt genoeg over de attractiviteit en vooral over de echte kracht van het aas. De karper krijgt een goed gevoel van het aas en het levert de juiste voedingsstoffen op.

De Candy Cornut is een boilie die licht verteerbaar is en daarbij zeer geschikt is om in te zetten tijdens de koudere maanden.

Met de baitbooster kunt u de boilie nog extra attractie meegeven onder de tap "baitboosters".

Beschikbaar in de diameters:

 • 15mm
 • 20mm
 • 24mm (bij een minimale afname van 25kg)

Mussel Krill

€ 7,95

Mussel Krill

€ 7,95

Mussel & Krill

De Mussel Krill is een boilie die gebaseerd is op vismeel- en krillbasis. Deze boilie bevat een mosselextract. Een natuurlijk voorkomend product in de habitat van de karper. Daarbij bevat de Mussel Krill grofgemalen kelp voor een crunch effect. Naast de nodige vitmaninen hebben wij een tal van liquids toegevoegd. Denk hierbij aan salminol en onze mossel-, liver- en belachanliquids. Om een unieke geur te verkrijgen hebben wij onze eigen garam masala kruidenmengsel toegevoegd.

Deze boilie is zeer goed inzetbaar op wateren waar er van nature veel natuurlijk voedsel aanwezig is. De mussel Krill is door een combinatie van uitgebalanceerde voedingsstoffen een ware killer. Ook op zachtere bodems is deze boilie zeer goed inzet baar. Als u verkies om deze te boosten met een baitbooster, dan zal de boilie minder de geur van de bodem opnemen wat weldegelijk in je voordeel kan spelen.

Beschikbaar in de diameters:

 • 15mm
 • 20mm
 • 24mm (bij een minimale afname van 25kg)

Beef Jerky

€ 7,95

Beef Jerky

€ 7,95

De Beef Jerky is de nieuwste boilie in ons gamma. Deze roodgekleurde boilie is opgebouwd uit kruiden en specerijen, vismelen, bouillonpoeders, liquids. De doelstelling was om een boilie te creëren met een kruidige voorsmaak en een pittige nasmaak. Een aanrader voor wie van kruidige boilies houdt. 

Tijdens de testfase waren de resultaten echt uitmuntend. Door zijn rode kleur en zijn karakteristieke geur van kruiden is dit een boilie die in alle omstandigheden en watertypes zijn werk doet, namelijk vis op de mat brengen. Doordat sommige vissen bepaalde voorkeuren hebben voor bepaalde smaken, kunt u dit product ook combineren met andere producten uit ons gamma. Denk hierbij aan andere boilies of met partikels uit onze partikel range.

Beschikbaar in de diameters:

 • 15mm
 • 20mm
 • 24mm (bij een minimale afname van 25kg)

Milky banana

€ 7,95

Milky banana

€ 7,95

Een instant killer. De Milky Banana is een zeer zoete boilie op basis van onze HQ-sweetmix`en  lichtverteerbaar. Hij is goed inzetbaar in de koudere maanden van het jaar net zoals de Candy Cornut. Als toevoegingen hebben we CSL-liquid, bananenpoeder, CLO-birdfood en een knaller van een bananenflavour. 

De gele kleur wordt verkregen door een mengsel van natuurlijke producten die naar ons inzien uniek zijn in de karperwereld.

Beschikbaar in de diameters:

 • 15mm
 • 20mm
 • 24mm (bij een minimale afname van 25kg)